dinsdag 29 april 2008

Ismaki 17 met magnolia




Deze kaart heb ik gemaakt voor de Ismaki challenge. http://ismaki.wordpress.com/2008/04/28/challenge-ismaki-17-manue/. Magnolia komt uit de kit, ingekleurd met aquarelpotloden. De spiraaltjes zelfgemaakt met ijzerdraad en een kraaltje er aan gemaakt. Met diezelfde kraaltjes het hartje van de bloemen gemaakt.

zondag 27 april 2008

Kaart met magnolia Girls just wanna have fun.....





Kaartje gemaakt voor de swap van de cuties, en tegelijkertijd het thema van Cute Card Thursday, girls just wanna have fun gebruikt. http://cutecardthursday.blogspot.com
Magnolias ingekleurd met aquarelpotloden. Tekststempels van Stampin up, ook de scalloped ronde pons. Bloemen zijn van prima marketing.

woensdag 23 april 2008

Ismaki 16 met Rachelle Anne Miller


Deze week weer tijd gevonden om aan de Ismaki mee te doen!!!http://ismaki.wordpress.com/2008/04/21/challenge-ismaki-16-beatrix/
Deze keer stempels van Rachelle Anne Miller gebruikt, vanmiddag net opgehaald bij het Scrapbookatelier in Klarenbeek, waren net binnengekomen. Vind ze erg leuk. De grote letters waren wit, maar heb ik met inkt in de goede kleur gesponsd. Afbeelding ingekleurd met aquarelpotloden.

zaterdag 19 april 2008

Sketch Artfully Ila met PB




Deze kaart gemaakt naar de sketch op het blog van Artfully Ila.
http://artfullyila.blogspot.com/2008/04/i-have-3-high-hopes-stamps-to-offer-as.html
Ingekleurd met aquarelporloden. Bloem van Prima marketing, verder ijzeren bloem en splitpennen toegevoegd. Scalloped vierkant en rondjes aan tekstlabel gemaakt met de nestabilities.

vrijdag 18 april 2008

Cute Card Thursday met Sugar Nellie



Voor challenge 6 van de CCT, http://cutecardthursday.blogspot.com/2008/04/challenge-6.html, heb ik dit kaartje gemaakt. Heb heel lang op het stempeltje moeten wachten, vind hem zo schattig. En bij dit thema it's a man's world past hij natuurlijk prima.
Ingekleurd met de prismacolors en uitgewerkt met terpetine en doezelaars. De tekst is van Hero Arts. De ovale ponzen van Stampin Up. De scalloped frame is een nestabilitie. Bloemen zijn van Prima Marketing.

donderdag 17 april 2008

Kleine verandering ;-)



Tijdens het kleuren vond ik het meisje een beetje saai, en dacht geef haar toch maar een spijkerbroek aan. Op de kaart zat die broek me toch telkens aan te kijken. Toch maar veranderd en een bruine broek gegeven met witte schoenen. Welke vinden jullie het best qua kleuren??

Bruin-roze kaart met magnolia



Deze kaart voor de nederlandse magnolia groep, de bruin/roze swap. Het papier is van Rusty Pickle. Bloemen zijn allemaal verschillende merken die ik in de loop van de tijd verzameld heb. Een is een glittersplitpen en de andere een fluwelen. Het geschulpte rechthoekje is gemaakt met de nestabilities. Magnolia ingekleurd met de prismacolors. Vleugels met twinklin H2O's, maar dat zie je op de foto niet zo goed.

woensdag 16 april 2008

Friendship met Sugar Nellie


Dit kaartje gemaakt voor het dochtertje van Agnes, ze is net begonnen (na een hele lange wachtlijst) met paardrijles. Vond deze stempel van Sugar Nellie er zo goed bij passen!!! Ingekleurd met prismacolors. Tekststempel van Hero Arts.

dinsdag 15 april 2008

Mini clipboard met magnolia




Voor de duitse groep is er een ketting met een mini clipboard. Gisteravond samen met Agnes bezig geweest en we hebben hem allebei afgekregen. Was erg leuk om te doen. Er staan voorbeelden van in de Take Ten. Deze is gemaakt van een bierviltje dat aan beide kanten beplakt is. Ingekleurd met aquarelpotloden. Meisje is van Magnolia. Tekststempel van Hero Arts. Fotohoekje en geschulpt rondje op achterkant zijn van Quickutz. Ketting is van Rayher, zit op een rolletje net als lint.

zondag 13 april 2008

Sketch kaart met magnolia



Dit kaartje gemaakt voor duitse groep, kwam er achter dat op beide groepen dezelfde sketch gemaakt moest worden :-( Wilde toch maar voor ieder een andere maken, dus hier het nieuwe jongetje van Magnolia voor gebruikt. Ingekleurd met prismacolors en uitgewerkt met terpetine en doezelaars. Het geschulpte randje zelf gemaakt met de pons van ek. Rondjes gesneden met de nestabilities. Verder alleen splitpennen toegevoegd. Tevens was de challenge bij Funky Fairys, one for boys or men. http://funkyfairychallenge.blogspot.com/2008/04/challenge-15-one-for-boys-men.html

Kaartje met Whisper Snapper



Dit kaartje gemaakt, zomaar omdat het zo'n leuke afbeelding is. Gekleurd met prismacolors en uitgewerkt met terpetine en doezelaars. De bloemen zijn van Prima Marketing. Fluwelen splitpennen. Papier heb ik meegenomen uit Parijs.....

Fairy for Cute Card Thursday




Dit kaartje gemaakt voor de http://cutecardthursday.blogspot.com/. De challenge deze week was vleugels. Dit nieuwe stempeltje is daar natuurlijk helemaal geschikt voor. Agnes had deze voor mij meegebracht van de beurs in Zeist.
Zowel fairy als tekst zijn van Bella. Verschillende bloemetjes gebruikt, allemaal gekocht bij Paper and Pictures in Doorn.

woensdag 9 april 2008

Award ontvangen van Kali en Domi



Kali http://kali66.blogspot.com/ und Domi http://mephisto-domi.blogspot.com/
haben mir diesen Award verliehen.Vielen lieben Dank dafür *knuddel*

De meeste van mijn favoriete blogs hebben deze award al gekregen, dus ik geef hem niet meer door. Maar ben wel heel erg blij dat ik hem gekregen heb!!!

dinsdag 8 april 2008

Sketch card met Magnolia



Deze kaart gemaakt voor de duitse groepen, de sketch is ook al eens gebruikt voor Ismaki. Bea zit ook in de groep en daar gebruiken we hem nog een keer. De nieuwe magnoliaatjes natuurlijk gebruikt! Vind ze zo leuk!! Gekleurd weer met prismacolor. Het papier heb ik van Agnes gekregen, zij had dat voor mij meegebracht van de Art Specially beurs in Zeist. De swirls die heb ik in Parijs op de scrapbeurs gescoord, het is een merk dat ik niet ken, maar hij gaat prima door de cuttlebug. Ze zijn mooi fijn. Tekst is van Hero Arts.

Ismaki Challenge 14 met Magnolia















Dit kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch van Ismaki 14, http://ismaki.wordpress.com/2008/04/07/ismaki-14-kianel/. Deze nieuwe stempels van Magnolia zijn helemaal top! Ingekleurd met prismacolors. Zal proberen morgen foto's te maken, dan komen de kleuren altijd wat beter uit.

Cute Card Thursday met Snoopy op motor



Na de vorige, bleef deze snoopy mij maar aankijken. Moest er gewoon ook nog een kaartje mee maken, hij past ook binnen het thema van CCT. http://cutecardthursday.blogspot.com/2008/04/challenge-4.html
De nietjes hebben de tekst: Harley Davidson en ride hard.

donderdag 3 april 2008

Cute Card Thursday met Snoopy





Deze kaart gemaakt voor de Cute Card Thursday... http://cutecardthursday.blogspot.com/2008/04/challenge-4.html Het onderwerp was vervoer/transport. Snoopy zat gelijk in mijn gedachten, ben er met nog eentje bezig maar dan op de motor!! Ook zo'n "snoepie". De sterren gemaakt met de tagmaker. Ingekleurd met prismacolor.

dinsdag 1 april 2008

Ismaki Challenge 13 met magnolia






Vandaag het kaartje gemaakt voor de Ismaki Challenge 13 http://ismaki.wordpress.com/2008/03/31/challenge-n%c2%b013-dt-guest-petra/ Magnolia ingekleurd met prismacolors en uitgewerkt met terpetine en doezelaars. Papier is van My Minds Eye, Confetti. De geschulpte rand en het lijstje zijn ook van Magnolia, de rand is een deel van het lijstje afgedrukt en herhaald, gestempeld op de achterkant van het designpapier. De tekst is van Hero Arts, staat eigenlijk achter elkaar. Swirls gemaakt met de Quickutz Revolution en de stippen erop gezet met signo. Bloemen zijn net nieuwe Belle Fleur van Prima Marketing.