maandag 7 juni 2010

Sneak peak Cutiedag 12 juni

Vandaag een sneakpeak van wat we zaterdag 12 juni gaan maken op onze cutiedag. Wat is de cutiedag? Agnes en ik zijn beheersters van een Yahoo groep de Cuties en wij organiseren 2x per jaar een gezellige dag waar we kaarten/boekje/doosje......maken, gezellig bij kletsen en lekker lunchen met elkaar. Het is begonnen met de leden van De Cuties maar dat is allang niet meer zo iedereen die het leuk vind om te knutselen mag komen. En ze komen uit heel nederland. Dit jaar hebben we er voor gekozen om één project te maken waarvan dan ook de sneakpeak is te zien.
We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Oude Kerk te brummen
Kerkstraat 17
6971 AE Brummen.
Jullie krijgen een heel compleet pakket met papier,embelishments.....alleen je basis materiaal neem jezelf mee zoals dubbelzijdig tape, schaar, mat enz.
En natuurlijk is er koffie, thee, iets lekkers en een lunch.
De hele dag kost 36,50 en we hebben nog 4 plaatsen over. Dus denk je dat lijkt me leuk zo'n dagje en je kunt zaterdag 12 juni geef je dan gauw op. Je kunt mailen naar agnesstampcards@gmail.com , jacquelinevandersar@hotmail.com en naar info@cutestampsandcards.nl.
Cute stamps and cards zal de hele dag aanwezig zijn met een stand, ze kunnen niet alles meenemen maar wil je echt graag iets hebben bestel het dan via de site en schrijf er bij in dat je op de cutiedag komt. Je krijgt op die dag 10% korting op al je aankopen, ook als je ze voor die tijd besteld.

Love,
Jacqueline

Geen opmerkingen: