woensdag 23 september 2009

Cutie Dag 4 oktober a.s te Klarenbeek

Hallo allemaal,
Het is inmiddels traditie geworden dat we twee keer per jaar een Cutiedag houden. De eerst volgende wordt gehouden op zondag 4 oktober 2009.Het zal gehouden worden in het zaaltje Hulzebos, Kopermolenweg 15, 7382 BT Klarenbeek.Het zal net als voorgaande keren, een dag zijn om gezellig contacten op te doen en elkaar weer te zien. Inbegrepen zijn drinken en wat lekkers gedurende de dag en een lunch tussen de middag. In de ochtend gaan we de basis maken van twee kaarten met bewegende delen, in de middag heb je de tijd om de kaarten naar je eigen smaak af te werken en is er nog een extra verrassing om te bescrappen. Het kan zo zijn dat je niet de tijd hebt om alles af te krijgen, maar je krijgt alle spullen mee, zodat je het altijd thuis kunt afmaken.Zoals altijd krijg je ruim voldoende materiaal! Je krijgt ook een werkbeschrijving van de kaarten. Belangrijkste is dat het een gezellige dag wordt!!

Verder wordt je verzocht om een naamplaatje op te doen, het is leuk om een ander te herkennen aan zijn naam, en bij de naam aan te kunnen spreken. Om dit leuk te maken, kun je met je naamkaartje een prijs winnen, het thema dit jaar voor het naamkaartje is DIEREN.

Sponsors van deze dag zijn Scrabookatelier uit Klarenbeek, Stemplestudio Karin de Graaff (web), Cute Stamps and Cards (web), Paper and Pictures uit Doorn, Joan Gevaert uit Ede, Do It uit Elst, Stampingcorner (web)en Magnolia (wie weet volgen er nog meer). Zij maken het mogelijk om leuke prijzen weg te geven bij de verloting en een goodiebagje te vullen!!

Verder krijg je de mogelijkheid om op die dag met 10% korting te kopen bij Scrapbookatelier in Klarenbeek (zit vlak bij het zaaltje), bij Stempelstudio Karin de Graaff, zij zal op de dag aanwezig zijn, maar zal maar een gedeelte van haar voorraad meebrengen, minder dan voorgaande keren. Je kunt van te voren in de webwinkel bestellen, en als je dan aangeeft dat het meegenomen kan worden naar de cutiedag, dan krijg je 10% korting en je kunt op de dag afrekenen als je dat wilt. En bij Cute Stamps and Cards, die ook met wat spulletjes in het zaaltje zullen staan.Voor alle 3 winkels geldt dat als je iets wilt laten wegleggen zodat je zeker weet dat het er is op 4 oktober, je contact met hen kunt opnemen.

Je kunt je nog opgeven er zijn nog een paar plaatsjes vrij (we hebben al 30 aanmeldingen binnen!!) De prijs van de dag bedraagt € 34,50, en moet vanaf nu gelijk overgemaakt worden, omdat we nu het materiaal gaan kopen, zodat we de pakketjes voor iedereen kunnen gaan klaar maken.Je krijgt voor dit bedrag koffie en thee met wat lekkers, een lunch, de workshops, alle materialen, prijzen voor de naamkaartjes wedstrijd, een verloting en een goodiebagje

Wij hebben er al weer zin in!!

Mocht je je willen opgeven of vragen hebben, mail ons dan even.
Groetjes,
Agnes en Jacqueline
jacquelinevandersar@hotmail.com
agnesvanhensbergen@gmail.com

Geen opmerkingen: